Keurmerk voor huisartsen in Oss

logo_omc_180Vrijdag 3 juli wordt het netwerk van de Universitaire Huisarts Praktijken (NUHP) uitgebreid met maar liefst 4 praktijken in Oss. Het NUHP is een initiatief van de huisartsen-opleiding van de Radboud Universiteit te Nijmegen. De deelnemende praktijken leiden co-assistenten en huisartsen op, doen mee aan wetenschappelijk onderzoek, en zijn kritisch bezig met hun eigen kwaliteit van de zorg. Door het netwerk kunnen zij elkaar, en het huisartsenvak als geheel versterken

De Osse praktijken d’n Iemhof, Bredero, Talmastraat en Ons Medisch Centrum hebben ruim een jaar geleden besloten deel te gaan uitmaken van het netwerk. Alle deelnemende huisartsen hechten sterk aan de persoonlijke zorg, die dagelijks wordt gegeven. Dat moet ook zo kunnen blijven in de toekomst. Wij dragen dat over via onderwijs, maar het moet in deze tijd van verzakelijking en DBC’s in de zorg ook in en groter verband tot uiting komen. Kort geleden werd door alle 4 samenwerkende praktijken aan de voorwaarden voldaan om daadwerkelijk aan te sluiten. Daarom zal op vrijdag van het NUHP- logo worden aangebracht, in een feestelijke rondgang langs de praktijken.

Plaats: alle betrokken huisarts-praktijken in de volgorde d’n Iemhof, Bredero, Talmastraat en Ons Medisch Centrum

Tijd: start 16.30 in d’n Iemhof, en vanaf ongeveer 17.00 uur op de Linkensweg, Ons Medisch Centrum.

Bron: SP

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen