Aankondiging: Chat met de meiden uit de documentaire ‘Vel over Probleem’

scarletDe KRO brengt op woensdag 15 juli, om 20.30 uur op Nederland 3 een thema-avond over anorexia. Centraal staat de 60-minuten durende documentaire KRO 3Doc: Vel over Probleem. Daarin volgt Jessica Villerius een aantal meiden in hun strijd tegen deze dodelijke ziekte. Na het vertonen van de docu praat Yvon Jaspers in de studio na met de maakster en een aantal betrokkenen.

De mensen achter proud2bme.nl – Eric van Furth en Scarlet Hemkes – hebben ook meegewerkt aan deze docu. Alle meiden die in de docu worden gevolgd doen mee aan deze chat. De meeste van hen zijn goede contacten van Scarlet en dragen Proud2Bme een warm hart toe. Daarom organiseren wij samen met hen op woensdag 15 juli van 22.00 tot 23.00 uur (na de uitzending) en op donderdag 16 juli van 20.00 tot 21.00 uur een exclusieve chatsessie op www.proud2bme.nl.

Proud

Tijdens de chatsessie is het mogelijk om commentaar te geven of vragen te stellen aan de mensen die aan de documentaire hebben meegewerkt. Naast de meiden die worden gevolgd, doen ook enkele ouders en een drietal therapeuten mee. Scarlet heeft voor en achter de schermen meegewerkt aan de docu en zal ook meedoen aan de chatsessie.

De eerste chatsessie start op http://chat.proud2bme.nl op woensdag 15 juli, tussen 22.00 – 23.00 uur.

Ga voor meer informatie naar:  Vel_over_probleem

Recente artikelen