Lizard’s FiveFingers is als een handschoen

8-1De FiveFingers van Lizard is een uitkomst voor wie graag op blote voeten loopt. Deze ultieme schoen voelt als een tweede huid, zonder dat u zich bezeert aan scherpe steentjes of een onregelmatige ondergrond. Lizard’s FiveFingers is als een handschoen voor uw voeten. Dit unieke design is gecombineerd met een flexibele, slijtvaste Vibram zool die zorgt voor optimale grip. Hierdoor kunnen de vele kleine voetspieren en -botjes perfect samenwerken en kunnen uw voeten zich goed aanpassen aan de grond en vindt u uw natuurlijke balans.

Ook al is iedere voet uniek, de vorm van de FiveFingers is zo nauwkeurig ontwikkeld en geoptimaliseerd dat de schoen iedere voet goed past. De Vibram zool volgt de vorm van de voet en van de vijf tenen. De nauwsluitende stof over de bovenkant van de voet vervolmaakt dit concept. De FiverFingers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder de Classic en de Sprint.
Het gepatenteerde ontwerp en de Vibram zool sluiten perfect aan op de voet en de tenen, zodat het lichaam naar voren beweegt en er zo een meer natuurlijke tred ontstaat. Daarnaast worden de spieren in de onderbenen en de voeten gestimuleerd, wat ervoor zorgt dat de lichaamskracht groter wordt, de lichaamsbalans wordt verbeterd en dat de wendbaarheid van het lichaam toeneemt. De lagere positie van de hiel zorgt voor sterkere benen en voeten, een rechtere ruggenwervel, een betere lichaamshouding en het vermindert rugpijn. Doordat de Five Fingers vijf tenen hebben, worden de tenen gespreid. Dit zorgt ervoor dat de spieren in de voet sterker worden, de verscheidenheid aan bewegingen groter wordt en het zorgt voor een betere gezondheid van de voeten.
Alle VIBRAM Fivefingers nieuws
Laat je tenen zien!
Opvallend aanwezig in Veronica Magazine
lees meer >>

Loop op blote voeten!
FiveFingers is de perfecte schoen die je het gevoel geeft op blote voeten te lopen
lees meer >>

Ontdek de wereld met Vibram FiveFingers
De nieuwe collectie 2009
lees meer >>

Rennen op ‘blote voeten’
De sensatie van het lopen op blote voeten
lees meer >>

De gezonde uitzondering
Verbeter je houding, loop als de Zulu’s
lees meer >>

Gezond lopen met Vibram FiveFingers
Op blote voeten…maar toch met schoenen aan.
lees meer >>

Ontdek hét alternatief
Vibram FiveFingers; opnieuw in contact met de natuur
lees meer >>

FiveFingers op het World Wide Web
Nieuwe website voor de Vibram FiveFingers!
lees meer >>

Op blote voeten met FiveFingers
Lizard komt met een schoen die aanvoelt als een tweede huid
lees meer >>

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen