Airbulance van start

airbulanceAirbulance BV biedt lucht ambulancediensten over de hele wereld aan. Onze uitstekende inzet de beste kwaliteit te leveren blijkt uit het combineren van hooggekwalificeerd medisch personeel met state of the art apparatuur en ervaren bemanningen. Airbulance heeft een vloot van vliegtuigen die het hoogste niveau haalt, met een uitstekend internationaal netwerk.Airbulance BV
Airbulance BV biedt spoed-en niet-dringende lucht ambulancediensten aan. Luchthaven-tot-luchthaven, ziekenhuis-tot-ziekenhuis of zelfs bed-tot-bed service in de hele wereld. De filosofie achter Airbulance BV is om met het hoogste niveau van de Aero-medische zorg en dienstverlening diensten op een efficiente manier te realiseren. Elke vlucht is er een medisch specialist/ arts en een trauma verpleegkundige aanwezig. Dit zorgt ervoor dat de gewenste kwaliteit wordt geleverd door het combineren van de talenten in elke service en kwaliteit gericht op professionale zorg.

wingletDe Medevac Service 24 uur per dagen en 7 dagen per week beschikbaar. In het Flight Coordination Centre, bemand door air ambulance specialisten, beschikt iedereen over een  EURAMI certificaat. Onze Flight coördinatoren zijn gespecialiseerd in het bijstaan van onze klanten in alle aspecten, en zorgen voor  een vlotte, veilige en efficiente overdracht van de patienten.

Recente artikelen