Alleen Plastisch chirurgen zijn breed opgeleid om cosmetische operaties verantwoord uit te voeren

Array

rfresow Plastische chirurgie is tegenwoordig geen luxe meer. Door de grote vraag naar cosmetisch verbeterende operaties zijn er veel artsen die dergelijke behandelingen aanbieden. Het is echter van groot belang dat uw behandelend arts bevoegd en bekwaam is om de door u gewenste behandeling uit te voeren.

Plastisch chirurgen zijn breed opgeleid om cosmetische operaties verantwoord uit te voeren. De titel plastisch chirurg is daarom een beschermde titel. Laat u niet misleiden door artsen die zich cosmetisch chirurg, plastisch aangezichtschirurg of cosmetisch arts noemen. Deze titels zijn niet wettelijk erkend. Informeer daarom bij uw behandelend chirurg vooraf naar zijn/haar registratiegegevens.

Als geregistreerd plastisch chirurg ben ik terdege opgeleid om patienten de juiste medische zorg te verlenen. Dit doe ik op de meest integere wijze.
Uit een citaat, dat u desgewenst  hier: http://www.kankerpatient.net/viewtopic.php?f=6&t=2302&st=0&sk=t&sd=a&start=120 kunt nalezen, ziet u dat dergelijke adviezen aan individuele patienten dus niet uit winstbejag worden gegeven, zoals onlangs op diverse websites en fora te lezen was, dit soort uitspraken zijn meestal gebaseerd op kennis en kunde.

Ene Loes, die niet traceerbaar blijkt omdat ze (ook op deze websites) een vals mailadres opgeeft, lijkt haar reactie te geven met het doel mij, en ook andere integere en goed opgeleide plastisch chirurgen, te benadelen. Toevalligerwijs zijn dat allemaal de plastisch chirurgen die in het verweer zijn gekomen tegen klinieken als de Citykliniek en Kliniek Silhouet. Dit impliceert dat “loes” wellicht een relatie heeft met een van deze klinieken.Indien zal blijken dat dit inderdaad zo is, dan sluit ik juridische stappen niet uit. Ondertussen blijf ik mij inzetten voor een betere kwaliteit van zorg op het gebied van de plastische chirurgie, ook als dit tot gevolg heeft dat berichten zoals hierboven over mij op internet worden verspreidt. Want bij mij staat het patientenbelang wél op de eerste plaats.

drs. R. Fresow is als geregistreerd plastisch chirurg vanzelfsprekend lid van de NVPC. Zijn registratie als plastisch chirurg kunt u eenvoudig controleren bij het BIG-register met zijn BIG-nummer: 19044623301.

Roel Fresow, plastisch chirurg

drs. R. Fresow is als geregistreerd plastisch chirurg vanzelfsprekend lid van de NVPC. Zijn registratie als plastisch chirurg kunt u eenvoudig controleren bij het BIG-register met zijn BIG-nummer: 19044623301.
Plastisch chirurgen zijn breed opgeleid om cosmetische operaties verantwoord uit te voeren. De titel plastisch chirurg is daarom een beschermde titel. Laat u niet misleiden door artsen die zich cosmetisch chirurg, plastisch aangezichtschirurg of cosmetisch arts noemen. Deze titels zijn niet wettelijk erkend. Informeer daarom bij uw behandelend chirurg vooraf naar zijn/haar registratiegegevens.

Recente artikelen