iSOFT Group breidt uit naar Mexico

0
216

dokter-met-computerDe iSOFT Group, moederorganisatie van iSOFT Nederland BV, opent een nieuw filiaal in Mexico. Met de opening van dit nieuwe filiaal is de Australische onderneming wereldwijd op achttien locaties vertegenwoordigd. iSOFT richt zich momenteel sterk op het uitbouwen van haar globale activiteiten, onder andere door de locale service aan klanten te versterken.

‘De vooruitzichten voor iSOFT in Mexico en Latijns-Amerika zijn veelbelovend,’ zegt Guillermo Ramas, managing director van iSOFT Zuid-Europa en Latijns-Amerika. ‘We hebben zes grote contracten afgesloten in de regio, en het openen van een filiaal ter plaatse is een belangrijke stap in onze groeistrategie. We willen onze kennis en ervaring daar brengen waar nieuwe kansen zijn om zowel de publieke als private zorg te verbeteren. Daarnaast past het in onze doelstelling om deze kennis en kunde in synergie te brengen met de plaatselijke behoefte aan zorgproducten.’

iSOFT’s contactgegevens in Mexico zijn:

IOS OFFICES
Paseo de la Reforma 222
Col Juárez
Del Cuauhtémoc
Mexico DF CP 06600

Tel: +52(55) 1253 7010
Fax: +52(55) 1253 7011