Vrouwen UMCG ook slachtoffer van Groningse Upskirt-man

Array

hetkantoor2De Groningse Upskirt filmer die door Geenstijl is onthuld, heeft mogelijk ook vrouwen in het UMCG gefilmd. Met name vrouwen in de periode februari 2008 en mei 2008 in sector F van het Universitair Medisch Centrum Groningen kunnen tot de slachtoffers behoren. De stiekeme meisjesfotograaf-filmer heeft volgens Geenstijl op zijn werk en tijdens zijn werk vrouwen billen gefotografeerd en gefilmd. Bouwe S werkte als Werkplekbeheerder van februari 2008 t/m mei 2008 in het UMCG. Dat deed hij als uitzendkracht via Tempo Team IT Professionals. Hij werkte er als On-site werkplekondersteuner voor UMCG personeel in sector F van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Deze week bleek dat de systeembeheerder annex IT security officier er een waar dubbelleven op na hield. Steevast en dagelijks achtervolgde hij vrouwen ‘net even te dichtbij en net even te lang’ om het liefst onder rokken kunnen filmen.  Het is niet bekend hoeveel vrouwen de man heeft gefilmd.

Hij heeft op Mokkels.nl al eens gezegd dat hij de filmpjes maakt via een geheime methode. Met deze methode filmt hij zelfs recht onder de benen van de vrouw. De filmpjes plaatst hij vervolgens op zijn website, waarvan GeenStijl een screenshot heeft gemaakt. De man, die de bijnaam Blizzard gebruikt, heeft eerder al vele foto’s gepost op Photobucket. Ook filmt hij lopende vrouwenbillen op straat en op zijn werk.

De politie heeft, dames die hun billen onder de rokjes herkennen, gevraagd aangifte te doen. Dat meldt RTV Noord. Stiekem onder rokjes filmen is namelijk strafbaar, zo meldt het Openbaar Ministerie. Wanneer de opnamen van de vrouwen heimelijk zijn gemaakt, is er volgens een woordvoerder van de Groningse politie sprake van aanranding. De vrouwen wiens bedekte billen al lopende zijn gefilmd kunnen een civiele zaak starten tegen de filmer. Naar eigen zeggen heeft hij van sommige vrouwen uren en uren materiaal. Overigens schijnt hij in razend tempo zijn accounts te deleten.

Bron: Geenstijl & RTV Noord

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen