Nieuwe bewegwijzering ZGT Hengelo

0
175

bewegwijzering-zgtSinds kort heeft ZGT Hengelo een nieuwe bewegwijzering. Een sobere en doelmatige bewegwijzering in de nieuwe ZGT huisstijl. Op hoofdlijnen is praktisch alles klaar. En in de komende tijd gaan we de puntjes op de i zetten. Voorheen richtten we ons op poliklinieknummers. Grote verandering is dat we nu onze weg kiezen met hulp van routenummers. En wat is daar nu het voordeel van? De achterliggende gedachte van dit nieuwe systeem is, dat je met routenummers wat meer flexibel bent in het aangeven van ruimtes. En, op deze manier kun je ook met iets minder nummers en borden af. Wat het zoeken uiteindelijk vergemakkelijkt.

Sinds eind vorig jaar is ook ZGT Almelo volgens hetzelfde systeem bewegwijzerd.

Thuis alvast uw route kiezen?
Dat kan met hulp van de wegwijzer ZGT Hengelo of ZGT Almelo. Klik op de plaatsnaam en u krijgt de wegwijzer die u nodig heeft.

Bron: ZGT

Vorig artikelBuitenlandse Zorg
Volgend artikelNieuwe VNG-rubriek: grieppandemie
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.