Inkooppraktijkdag Gezondheidszorg 15 september 2009

Smeets’adviesgroep organiseert Inkooppraktijkdag Gezondheidszorg op 15 september 2009
geld-zorgIn samenwerking met een aantal vooraanstaande leveranciers, organiseren wij voor de zevende keer een Inkoop Praktijkdag, speciaal gericht op de gezondheidszorg. Geen inkoop theorie, maar informatie die u in de dagelijkse praktijk kunt toe passen, gepresenteerd door mensen uit het veld.
Doelstelling van deze dag is het praktisch en theoretisch informeren van alle medewerkers binnen de afdeling Inkoop in de gezondheidszorg over het inkopen van producten waarmee zij in de instelling te maken krijgen.
Deze dag is bedoeld voor hoofden inkoop, inkopers en assistent inkopers uit ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, GGZ instellingen en de thuiszorg.
U krijgt inzicht in het opstellen van specifieke Programma’s van Eisen, vakinhoudelijke informatie van incontinentiemateriaal tot servicediensten, van het opstellen van een onderhoudsovereenkomst tot het aanbesteden van drukwerk.
Kennis op peil houden of brengen.
Na het volgen van deze dag bent u beter dan voorheen in staat de juiste gesprekspartner voor zowel uw interne klant als ook voor uw leverancier te zijn. Interactie tussen de deelnemers en de docenten staat voorop.
Alle docenten zijn vertegenwoordigers van gerenommeerde bedrijven, die niet hun producten, maar wel hun kennis komen verkopen. Allen met verstand van zaken en kennis over de gezondheidszorg.
Deze dag zal worden gehouden bij Café-Restaurant Campman te Renkum. De dag wordt afgesloten met een buffet, waar voldoende gelegenheid is om met elkaar van gedachten te wisselen.
Meer informatie www.smeetsadviesgroep.eu

Recente artikelen