Ziekenhuizen werven personeel via YouTube

Array

vacature-youtube-ziekenhuisZiekenhuizen gebruiken de site als nieuwwervingskanaal, dat meldt Bijzijn vandaag. Het Máxima Medisch Centrum werft al enige maanden nieuw personeel met YouTube-filmpjes. Ook NKI-AVL in Amsterdam en het Gelre Ziekenhuis, locatie Apeldoorn zijn op de filmpjessite te vinden. Ziekenhuis St Jansdal zit ook niet stil en is sinds kort begonnen met vacatures in de vorm van snel gemonteerde filmpjes. Met muziek, interviews en een kijkje achter de schermen worden potentiele werknemers gelokt.

Vacature video over de IC op het Gelre Ziekenhuis Lukas te Apeldoorn gemaakt door SpotNu.nl
geen beoordeling 4 maanden geleden 75 keer bekeken geen beoordeling SpotNuVideos
in de regio? Dan voelt u zich beslist thuis in het ziekenhuis St Jansdal. Bekijk de clips of er een passende functie voor u is.
geen beoordeling 3 weken geleden 494 keer bekeken geen beoordeling mianproducties
de regio? Dan voelt u zich beslist thuis in het ziekenhuis St Jansdal. Bekijk de clips of er een passende functie voor u is. “st jansdal”
geen beoordeling 3 weken geleden 332 keer bekeken geen beoordeling mianproducties
LEUVEN REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART
geen beoordeling 1 jaar geleden 138 keer bekeken geen beoordeling unimognr1
Instituut – Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam. NKI-AVL Vacatures Zorg Anesthesie Medewerker Medische beroepen
geen beoordeling 5 maanden geleden 144 keer bekeken geen beoordeling NKIAVL
is MMC, als expert voor sport en bewegen, de medisch partner van grote sportevenementen zoals de marathon Eindhoven. Onze 3.500 medewerkers,
geen beoordeling 3 maanden geleden 800 keer bekeken geen beoordeling intranetwebmaster
automatisering In bedrijf steller Specialist energie- techniek Engineer [dit zijn slechts een aantal voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is

2 jaar geleden 3598 keer bekeken

ullie81

zich voor inzetten. Mensen met veel psychiatrische- en of verslavingsproblemen. zie www.parnassia.nl vacatures psychiatrie ggz zorg verslaving
geen beoordeling 4 maanden geleden 308 keer bekeken geen beoordeling zorgbedrijfparnassia
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen