Tragedie in Jeroen Bosch Ziekenhuis legt operatieprogramma stil

Array

Zelfdoding in ziekenhuis door personeelslid
jeroen-bosch-gzgIn verband met het plotselinge overlijden van een medewerker in het Operatiecentrum op de locatie Grootziekengasthuis is het geplande OK-programma voor vandaag afgelast. Vanochtend rond zeven uur werd een OK-medewerker dood is aangetroffen in het operatiecentrum. Het Operatiecentrum voert vandaag alleen spoedoperaties uit. Het geschrokken OK-personeel wordt opgevangen door collega’s van maatschappelijk werk en geestelijke verzorging. Door alle emoties en commotie rond dit voorval is besloten tot de afgelasting van het operatie programma. De dood van de medewerker is volgens de woordvoerster het gevolg van zelfdoding.. De collega’s van de overleden ziekenhuismedewerker worden bijgestaan door maatschappelijk werkers en -verzorgers.

In overleg met de familie wordt een In Memoriam voorbereid.

Bron: JBZ

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen