Britse ‘Health Protection Agency’ A vreest voor een toename van de ziekte Guillain-Barre Syndroom (GBS) door vaccinatie tegen Mexicaanse griep

Array

vaccin-mfDe Britse ‘Health Protection Agency'(HPA), een adviesorgaan van de Engelse overheid, heeft onlangs in een brief 600 neurologen in het land gewaarschuwd voor mogelijke bijwerkingen van het griepvaccin. De HPA vreest voor een toename van de ziekte Guillain-Barre Syndroom (GBS) zodra de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep van start gaat. De brief, verstuurd op 29 juli, is uitgelekt naar de Daily Mail, die zich erover verbaasd dat de vertrouwelijke brief alleen gericht is aan neurologen en dat het publiek er niet over wordt ingelicht!
De gezondheidsorganisatie vreest voor een herhaling van 1976 toen er in de Verenigde Staten een uitbraak van de varkensgriep plaatsvond. De overheid besloot tot grootschalige vaccinatie over te gaan, maar dat pakte helemaal verkeerd uit.In een paar weken tijd werd bij zeker 500 gevaccineerden de ziekte GBS geconstateerd. Uiteindelijk stierven er 25 mensen aan de spierziekte en slechts 1 aan de varkensgriep zelf.
Het vaccinatieprogramma werd halsoverkop gestopt:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1206807/Swine-flu-jab-link-killer-nerve-disease-Leaked-letter-reveals-concern-neurologists-25-deaths-America.html

Ook een Duitse Gezondheids-deskundige en policus waarschuwt voor het ‘Novartis’-Vaccin ’tegen Mexicaanse Griep’ omdat het Kankercellen van Dieren bevat:
http://www.bild.de/BILD/news/bild-english/world-news/2009/08/07/swine-flu-health-expert-warning/does-virus-vaccine-increase-risk-of-cancer.html

Recente artikelen