Schrijf u in voor wintermasterclasses

Array

ketenzorgWie in de winter een masterclass wil starten, kan zich vanaf nu aanmelden. In december 2009 start de masterclass Ketenzorg en Disease management, waarvoor deelnemers van vorige edities grote waardering toonden. Gastcolleges, internationale ervaringen, presentaties van deelnemers en vaardigheidstrainingen lossen elkaar af. Wie een ketenzorgproject aanstuurt of samenwerkingsrelaties onderhoudt tussen eerste- en tweedelijn, moet een keer in zijn of haar carrière deze masterclass hebben gevolgd.

In januari 2010 start onze oudste masterclass haar 27ste editie. Die gaat over recente ontwikkelingen in het Gezondheidsrecht. Ook de 2010 editie staat onder de voortreffelijke leiding van mr. Ivo Sindram. De vele prominente gastdocenten leggen aan niet-juristen wetten uit zoals BIG, WGBO, BOPZ, AWBZ, Zorgverzekeringswet en Kwaliteitswet. Zij bespreken de dagelijkse praktijk daarvan en lichten recente en binnenkort te verwachten ontwikkelingen toe.

Wilt u in de winter deelnemen aan de Masterclass ketenzorg stuur dan een mail naar Masterclass organisator Inge Kuurman op [email protected]. Heeft u belangstelling voor de Masterclass Gezondheidsrecht? Stuur een mail naar Masterclass organisator Margriet Hageman [email protected]

Auteur: prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen