Werkstudent gezocht

werkstudentWerkstudent gezocht voor interviews over Ouder- en Kindcentra
Op verzoek van de Gemeente Amsterdam onderzoekt het Julius Centrum de relatie van de Ouder- en Kindcentra (elders Centra voor Jeugd en Gezin geheten) met de eerstelijn en met het basisonderwijs. Onderdeel van het onderzoek is het houden van interviews onder 120 leidinggevende professionals van jeugdgezondheidszorg, basisscholen, eerstelijn en gezondheidscentra.

In september en oktober zoeken wij een of meer studenten die een aantal van de 120 personen telefonisch interviewen. Heb jij tenminste vijftien uur per week tijd? Heb jij al een interviewtraining gehad in je opleiding? Beheers je medische terminologie? Weet je al iets van jeugd(gezondheids)zorg?

Heb je al eens interviews uitgewekt tot een beknopt verslag? Stuur dan een mail naar onderzoeksassistente Jenny Munsterman op [email protected]. We betalen tien euro per uur. De interviews vinden plaats tijdens kantooruren. Het uitschrijven van de interviews kun je in je eigen tijd doen. Een uur interviewen kost ongeveer twee uur uitwerktijd.

Auteur: prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen