Adelante Zorggroep een nieuwe organisatie een nieuwe naam

Array
adelante1Stichting Revalidatie Limburg heeft in 2008 het strategisch Beleidsplan 2008-2011 vastgesteld met daarin een ‘Top 10’ van prioriteiten die de richting van de organisatie in de komende jaren aangeven. Een nieuwe koers en een nieuwe toekomst: daarbij past een nieuwe naam en bijbehorende huisstijl. De Raad van Bestuur heeft gekozen voor de merknaam ´Adelante´, Spaans voor vooruitgang. Vooruitgang; dat is waar de vernieuwde organisatie naar streeft. Als slogan hanteert de Adelante organisatie ´Haal het beste uit jezelf´.Tijdens het proces van leren en revalideren doen Adelante medewerkers er alles aan om bij de client, zichzelf en in samenwerking met ketenpartners het beste uit een situatie te halen, daarbij vaak zelfs verder te gaan dan verwacht.

Het beeldmerk is een abstracte hand die symboliseert dat de organisatie toegankelijk en open is, iedereen is van harte welkom, Bovenal staat de hand voor dat zetje in de rug dat nodig is om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast staat het beeldmerk symbool voor de 5 kernactiviteiten: volwassenenrevalidatie, kinderrevalidatie, speciaal onderwijs, audiologie & communicatie en arbeidsreïntegratie.

Vanaf 1 juli  zal de organisatie als Adelante naar buiten treden en is informatie te vinden op de website www.adelante-zorggroep.nl. Er is gekozen voor het geleidelijk invoeren van de naam Adelante en het publiek zal steeds meer uitingen in de nieuwe huisstijl aantreffen. Op 25 september wordt de nieuwe naam officieel gepresenteerd tijdens een feestelijke bijeenkomst. Op 26 september stelt Adelante belangstellenden tijdens de Open Dagen in de gelegenheid nader kennis te maken met de vernieuwde organisatie.

Adelante is expert in revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs en arbeidsintegratie. Kinderen en volwassenen ondersteunen we bij het herstel van hun gezondheid en het verkrijgen van maximale maatschappelijke participatie met de gevolgen van een ziekte, aandoening of ongeval. Hun naasten worden daar actief bij betrokken. Samenwerking tussen verschillende disciplines en in zorgketens is daarbij vanzelfsprekend. Wij investeren in de ontwikkeling en verspreiding van kennis door wetenschappelijk onderzoek, onderwijs, opleiding en innovatie.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Manager marketing & communicatie Sandra Adriaansens via telefoonnummer 045 528 20 52 of mobiel 06 514 42 875 of de mail [email protected]
Dit persbericht is ook te vinden op www.adelante-zorggroep.nl.

Recente artikelen