Programma Weens Congres op 5 en 6 november is gereed

Array

congresorgOp donderdag 5 en vrijdag 6 november congresseren te Wenen leiders, professionals, beleidsmakers, zorgverzekeraars en bestuurders van Ketenzorg programma’s in Europa en Noord-Amerika. Maar liefst zestig sprekers houden de congresgangers op de hoogte van recente ontwikkelingen. Hoe boeiend zijn de Canadese presentaties over geïntegreerde ouderenzorg aldaar! Ook Duitsland is dit jaar goed vertegenwoordigd met sprekers over de disease-management-aanpak aldaar. Ook palliatieve zorgprogramma’s komen aan bod.Zo biedt elk land trots haar beste programma’s.

Wilt u naar dit congres? Wilt u even de Hollandse spruitjeslucht verlaten en u laten inspireren door goede buitenlandse voorbeelden? U treft het definitieve programma aan op www.integratedcare.eu, klik door op INIC09, lees de brochure en meld u aan. Tot ziens in Wenen.
Auteur: prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen