Symposium: Vinden, Binden en Boeien in de zorg

0
232

competentiemanagementBent u werkzaam in de gezondheidszorg, en zoekt u personeel, dan bent u van harte uitgenodigd voor ons vierde Symposium over Werving & Selectie in de gezondheidszorg. Na vele positieve reacties organiseren we nog een aantal symposia.

Anders denken
Waar vindt ú de medewerkers die u nodig heeft? Welke middelen zet u in? En, beleeft u plezier aan het aantrekken van de juiste mensen? Met een frisse kijk op werving & selectie en een vernieuwde aanpak haalt u meer rendement uit uw inspanning. Bovendien wordt het gemakkelijker. Wat u ervoor nodig heeft vertellen wij u graag op ons symposium. Wees welkom met een open oor voor een andere manier van denken en een open blik voor de onverwachte mogelijkheden van nieuwe technologie.

Waar, wanneer?
Het symposium is op 23 september a.s. bij Restaurant Groot Kievitsdal te Baarn. Indien u zich inschrijft krijgt u meer details over dit Symposium.

Schrijf u direct online in!
Programma

* Van vacaturedenken naar Communitydenken?
* Hoe krijgt u het juiste talent op de juiste plaats?
* Wat spreekt kandidaten het meeste aan?

Wat kan nieuwe technologie voor uw werving en selectie betekenen? Dit zijn enkele onderwerpen die specifiek gericht op de zorg, ter sprake gebracht worden op dit symposium. Het complete programma zal later naar u worden toegestuurd.

In samenwerking met Getaware
Als specialist op het gebied van personeel en personeelsoplossingen in de gezondheidszorg is Getaware mede-initiator van dit symposium. Getaware deelt kennis, lost problemen op en levert kandidaten voor vaste- en interim functies. Getaware adviseert daarnaast organisaties om zelf effectief recruitment te professionaliseren. Zowel door de inzet van visie als van communicatie en techniek.

symposium
Voor wie?

Management, HR management, en communicatiemanagers Zorginstellingen V&V en Thuiszorg

* Ziekenhuizen,
* Academische Ziekenhuizen
* Welzijnsorganisaties
* GGZ
* GGD

Kostenloos
Wij willen u graag ontmoeten en onze kennis met u delen. Om die reden zijn aan uw deelname geen kosten verbonden. Tevens willen wij het aantal deelnemers tot 15 personen beperken per symposium.

Vorig artikelGoede raad is duur
Volgend artikelMaagzuurremmers blijven toch in pakket?
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.