MijnAlbum.nl lanceert Mexicaanse griep fotowedstrijd

grip op griepOnline fotodienst MijnAlbum.nl lanceert vandaag een fotowedstrijd met als thema “Hoe houdt u grip op griep?” De site vraagt gebruikers en bezoekers om te laten zien welke maatregelen zij nemen om de Mexicaanse griep buiten de deur te houden.

Met de fotowedstrijd wil MijnAlbum.nl een eigen draai geven aan de Mexicaanse griep. Marketing directeur Andries Nolles licht toe: “Er wordt veel voorlichting gegeven over de Mexicaanse griep, en terecht. Wij zijn echter benieuwd of Nederland gehoor geeft aan deze voorlichting of dat de ‘Grip op griep’ folders bij veel mensen ongelezen bij het oud papier terechtkomen. De foto’s zullen het ons leren.” Deelnemers met een originele foto gooien hoge ogen: de inzender met de meeste stemmen op zijn/haar foto wint namelijk een 8-daagse reis naar Andalusie voor twee personen, aangeboden door online reisaanbieder Eliza was here.

MijnAlbum verwacht dat de fotowedstrijd zal bijdragen aan de beeldvorming van Nederland rond de Mexicaanse griep. “We rekenen op veel creatieve inzendingen”, aldus Nolles. “Met deze inzendingen kunnen mensen en bedrijven vervolgens ideeen opdoen om zelf ook beter grip te krijgen op de griep.”

Deelnemers kunnen hun eigen kans op winst vergroten door familie en vrienden uit te nodigen om te stemmen op hun foto. Deelname aan de fotowedstrijd kan t/m 15 oktober 2009.

Fotowedstrijd: fotowedstrijd.mijnalbum.nl/gripopgriep/

MijnAlbum.nl is de grootste online fotodienst van Nederland met meer dan 1,6 miljoen gebruikers en 135 miljoen foto’s online. Gebruikers plaatsen foto’s in een online album en versturen een uitnodiging naar familie en vrienden voor het bekijken van de foto’s. De website is in 2003 opgericht door vier jonge ondernemers.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

2 thoughts on "MijnAlbum.nl lanceert Mexicaanse griep fotowedstrijd"

  1. MijnAlbum.nl lanceert Mexicaanse griep fotowedstrijd | Mexicaanse Griep

    […] Naar de bron van dit nieuwsitem over de mexicaanse griep […]

  2. Tweets that mention MijnAlbum.nl lanceert Mexicaanse griep fotowedstrijd | Medicalfacts -- Topsy.com

    […] This post was mentioned on Twitter by zorgbeheer and Varkensgriep. zorgbeheer said: MFACTS MijnAlbum.nl lanceert Mexicaanse griep fotowedstrijd http://bit.ly/6SjSi […]

Comments are closed.

Recente artikelen