MobileTrack breidt de succesvolle Zorgriem uit met de Zorgriem Plus

zorgriemDe Zorgriem wordt veel ingezet voor het traceren, lokaliseren en terugvinden van personen. In het bijzonder voor dwaalclienten zoals Alzheimer dementie is het een bekend hulpmiddel om de veiligheid en kwaliteit van leven voor de persoon te verbeteren. Daarnaast geeft het een stuk verlichting voor de verzorgers en familieleden. Het zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke systeem maakt onder ander gebruik van Mobiele en GPS technologie om de locatie te bepalen van de persoon. Via het MobileTrack Online Portaal kunt u snel en eenvoudig de persoon terugvinden.

De Zorgriem is nu uitgebreid met de Zorgriem Plus. De Zorgriem Plus is een gebruiksvriendelijk apparaat, klein van formaat en voorzien van een duidelijke en eenvoudige alarmknop. Naast het traceren van personen of objecten is het met de Zorgriem Plus ook mogelijk een alarm te maken en een spreekluister verbinding te creeren.

Familieleden kunnen bijvoorbeeld bellen naar de Zorgriem Plus en ook gelijk zien waar de Zorgriem Plus zich bevind. Een alarm kan bijvoorbeeld naar de mobiele telefoon gaan van de mantelzorger maar ook naar een alarmcentrale die de alarmen 24 uur per dag bewaakt.We zijn al in contact getreden met MobileTrack om te kijken of we dit apparaat kunnen testen. Wij zullen hier nader over berichten. Wij hebben het voornemen om de Zorgriem Plus te testen voor zorgtoepassingen

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen