Manfield komt met ‘Peep toe pump’ voor Pink Ribbon!

Array

pinkpumpsAandacht voor borstkanker
De schoenenketen wil graag haar klanten door deze acties bewust maken van borstkanker en steunt de Stichting Pink Ribbon bij het realiseren van haar doelen: het aantal mensen dat borstkanker krijgt verminderen, vroege diagnose stimuleren en de zorg voor de borstkankerpatienten en haar omgeving verbeteren.

Wie een paar Manfield for Pink Ribbon pumps wil bemachtigen, moet 5 oktober snel één van de 69 Manfield vestigingen binnen rennen, want de pump heeft een beperkte oplage en wordt maar één keer uitgebracht. Het designteam van Manfield heeft speciaal voor Pink Ribbon een super stylish pump ontwikkeld waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Dus lak je tenen roze, verwen jezelf met deze limited edition pump en zet je voeten in voor Pink Ribbon! In november wil Manfield 25.000 euro doneren.

Schoenenketen Manfield steunt de stichting met acties op de winkelvloer en met de verkoop van een exclusief voor Pink Ribbon ontworpen schoen ter waarde van €99.95. Naast de opbrengst van de pumps wordt van elk verkocht paar schoenen €1 opzij gelegd voor Pink Ribbon totdat het bedrag van €25.000 is bereikt.Zet je voeten in voor Pink Ribbon!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen