Oproep aan alle Gooise moeders

Array

Léonie Sazias geeft startsein om gele ballonnen op te latengele ballonnen
Op vrijdag 2 oktober a.s. is het 13 jaar geleden dat bij Lance Armstrong de diagnose kanker werd gesteld en daarmee zijn gevecht om te blijven leven een aanvang nam. Stichting Sergio -een Hilversumse stichting die zich al bijna 20 jaar inzet voor verbetering van behandelingsmethodieken en kwaliteit van leven bij jeugdige kankerpatientjes-
roept uit naam van de Lance Armstrong Foundation alle GOOISE MOEDERS op om op vrijdag 2 oktober a.s. om 19.00 uur naar de Kerkbrink in Hilversum te komen.
(Een uur later vindt daar de opening van de nieuwe expositie GOOISE VROUWEN IN DE KUNST plaats).
Met deze aktie wordt gehoor gegeven aan de oproep van Lance Armstrong om op 2 oktober a.s. over de hele wereld evenementen te organiseren die vervolgens op de wereldkaart gezet zullen worden (zie website http://www.livestrongaction.org/node/192019) Het is de bedoeling dat alle Gooise moeders, die ieder een gele ballon krijgen uitgereikt, zich verzamelen op het plein vóór museum Hilversum.
Wij hebben Léonie Sazias, Hilversumse politica én Gooise moeder (!), bereid gevonden het startsein te geven de gele ballonnen op te laten, hetgeen een indrukwekkend plaatje zal opleveren!
Lance zelf zegt er het volgende over: “De strijd tegen kanker is niet alleen aan patienten, doktoren en onderzoekers; het gaat ons allen aan!”
Komt u ook????

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen