Themamiddag kanker regio Alkmaar

0
187

kankercellenAlgemene voorlichting over kanker; chirurgische en chemotherapeutische behandelingen
Evean, ’t Praethuys en Medisch Centrum Alkmaar (MCA) houden op dinsdag 13 oktober a.s. een themamiddag voor mensen met kanker en hun naasten over ‘algemene voorlichting over kanker; chirurgische en chemotherapeutische behandelingen’.

Deze bijeenkomst is de eerste van een serie van acht themamiddagen over kanker. De middagen staan los van elkaar en kunnen afzonderlijk worden bezocht.

programma
Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig. Tijdens de eerste bijeenkomst wordt algemene informatie over kanker besproken. Deskundigen zijn mw. dr. W.H. Schreurs, chirurg, en mw. dr. C. Smorenburg, internist/oncoloog, beide werkzaam in het MCA.

Deze middag komt onder andere antwoord op de vragen: Wat is kanker? Hoe ontstaat het? Welke behandelingsmogelijkheden zijn er? Wat is het verloop van de ziekte? Tot hoever moet je doorgaan met een behandeling? Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

‘t Praethuys
De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in ’t Praethuys, Westerweg 50 te Alkmaar. Vanaf 13.45 uur is de zaal open en staat de thee en koffie klaar. Het bijwonen van deze middag is gratis.

aanmelden<
Om deze themamiddag bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met de balie van patientenvoorlichting (huisnummer 037) van het MCA, telefoon: (072) 548 3500.

Voor deze themamiddag is een minimum aantal van acht personen vereist en een maximaal aantal van vijfentwintig.

Vorig artikelEten of slikken
Volgend artikelVermoeidheidsklachten bij hartfalenpatiënten
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.