Global Landmark Illumination Initiative

Array

pink illumination 3Wereldwijd viert het ‘Global Landmark Illumination Initiative’ haar tienjarige jubileum en dit jaar werden er internationaal meer dan 200 ‘Roze verlichtingen’ gerealiseerd. Met de roze verlichting, die tijdens de avond wordt ontstoken, wordt op een zeer opvallende manier een zo breed mogelijk publiek aangesproken om stil te staan bij borstkanker en de boodschap door te geven dat vroegtijdige opsporing levens redt.  De verlichting duurt tot 7 oktober en is onderdeel van het Global Landmarks Illumination Initiative, waarbij over de hele wereld door de Estée Lauder Companies belangrijke landmarks met roze belicht worden geplaatst. Er zijn inmiddels honderden beroemde bruggen, gebouwen en monumenten in meer dan 40 landen verlicht.

In navolging van De Magere Brug, De Dam, Het IJ, de Arena en het Concertgebouw was de eer dit jaar voor: Koninklijk Theater CARRÉ te Amsterdam om door honderden spotlights roze te kleuren. Wereldwijd viert het ‘Global Landmark Illumination Initiative’ haar tienjarige jubileum en dit jaar werden er internationaal meer dan 200 ‘Roze verlichtingen’ gerealiseerd. Sinds 2003 verlicht The Estée Lauder Companies Benelux ieder jaar in Nederland een markant gebouw om zo de aandacht op Borstkanker te vestigen. In navolging van De Magere Brug, De Dam, Het IJ, de Arena en het Concertgebouw was de eer dit jaar voor: Koninklijk Theater CARRÉ te Amsterdam.

pink illumination

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen