10 & 11 oktober: A Sister’s Hope 60KM WALK

Array

meisjeEén op de acht vrouwen wordt geconfronteerd met borstkanker. En niet alleen vrouwen kunnen deze ziekte krijgen. Eén op de 200 borstkankerpatienten is man. Onderzoekers komen elk jaar een stapje dichterbij de genezing van borstkanker en toch is het voor sommigen nog steeds te laat. Voor onderzoek is geld nodig. Daarom organiseert stichting A Sister’s Hope evenementen om geld in te zamelen.

WandelingEvent08 - Day 1 lunch aa
Het evenement, A Sister’s Hope 60K-Walk, is een tweedaagse wandeling die wordt gehouden in oktober 2009.
Route
Aan de route van 2009 wordt gewerkt. Maar een ding staat vast, het wordt een prachtige wandeling! De route is geschikt voor alle type wandelaars, ook voor Nordic Walkers.

Uitdagingen
Voor dit evenement is de stichting op zoek naar vrijwilligers en wandelaars (m/v) die zich graag in willen zetten voor de strijd tegen borstkanker. Wie mee wil lopen in de Sister’s Hope 60K-Walk, moet de volgende twee uitdagingen aangaan:

  • de tocht van twee dagen (30 kilometer per dag) uitlopen
  • € 1.500,- bij elkaar brengen, dit geld komt ten goede aan borstkankeronderzoek
    Het lijkt een hele klus om € 1.500,- bij elkaar te krijgen, maar de wandelaars uit Nederland hebben bewezen dat het hier in Nederland ook kan, in 2007 haalde de deelnemers van de eerste A Sister’s Hope 60K € 530.000,- euro op voor onderzoek naar borstkanker! In 2008, haalde de deelnemers € 640.000,- euro op!!

    Derde editie
    In Nederland wordt het evenement voor het derde jaar gehouden. De verwachtingen zijn ook dit jaar weer hooggespannen! Hoe meer wandelaars, hoe meer geld er ingezameld wordt.

  • Het evenement 60K Walk in het kort!

    A Sister’s Hope 60K is een tweedaagse wandeling die wordt gehouden in oktober 2009. De route is geschikt voor alle type wandelaars, ook voor Nordic Walkers.

    De uitdagingen
    Dit is een uitdagend evenement op twee manieren: 1) voor 60km moet je echt trainen 2) het is een uitdaging om € 1500,- bij elkaar te krijgen.

    # 60km: per dag wordt er 30km gewandeld dit is een afstand die je niet zomaar loopt, voor 30km per dag moet je echt trainen. Hierin ligt de eerste uitdaging!

    # € 1500,-: € 1500,- klinkt als heel veel en dat is het ook, maar we kunnen alleen maar iets doen tegen borstkanker als we het groots aanpakken, vandaar dat we hoog inzetten. Onderzoek naar borstkanker is heel duur dus het geld is hard nodig. We moedigen de vrijwilligers aan ook geld in te zamelen, maar het is niet verplicht.

    # € 50,- inschrijfgeld: voor dit inschrijfgeld krijg je o.a. een A Sister’s Hope t-shirt, ondersteunen wij je in bovenstaande uitdagingen, mag je deelnemen aan de wandeling en genieten van verzorging tijdens het evenement.
    Vrijwilligers betalen ook net als de wandelaars € 50,- inschrijfgeld.

    Top Teams 2009:
    VoorschotenseSisters€40,612
    Soester Sisters€28,408
    Sunnyside Up€27,379
    YetSisters€22,439
    ZN Walking€21,926
    Piece of Cake€18,578
    de Boessums€17,401
    March4One€16,776
    Boezemvriend.€16,672
    Borst Vooruit€15,123
    KYBOE Sisters€14,122
    Soul Sisters Boskoop€12,661
    Lopen voor Chantal€12,005
    Veense Meiden€12,000
    The Sisters€11,790
    SamenStaan€11,664
    Meiden van Breuren€10,400
    Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

    Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

    Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

    De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

    Recente artikelen