‘Zorg op afstand’ komt dichterbij

Array

computer‘Zorg op afstand’ komt dichterbij op donderdag 18 maart 2010
Professionals in de zorg krijgen steeds meer te maken met ICT op de werkvloer. De mogelijkheden lijken eindeloos: afspraken maken via internet, EPD, interactieve televisie voor patienten thuis, berichtenverkeer met uw ziekenhuis via het web of scherm-tot-scherm contacten met patienten thuis. Face-to-face contacten met patienten/clienten worden ondersteund door zorgverlening op afstand.

Dankzij internetzorg bent je vaker, sneller en goedkoper met uw patienten/clienten in contact. In een diversiteit aan workshops, plenaire sessies en netwerkactiviteiten komen deze en meer onderwerpen op het gebied van Zorg op afstand aan de orde op het ROBUUST congres voor eerstelijnswerkers beneden de grote rivieren. We hopen u te mogen verwelkomen op donderdag 18 maart 2010, 10.00 – 17.00 uur in het EVOLUON te Eindhoven. Noteer vast de datum. In november komt het definitieve programma uit en kunt u zich inschrijven. De vier zuidelijke Ros’sen, Robuust en het Julius Centrum organiseren dit congres. Noteer alvast de datum.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen