STAND UP AND TAKE ACTION OP WERELDARMOEDEDAG

Array

jim_grootAanstaande zaterdag, 17 oktober is het Wereldarmoededag. Ook dit jaar staan weer miljoenen mensen wereldwijd op onder de slogan ‘Stand Up and Take Action’ en zijn zo EEN tegen armoede. In meer dan honderd landen roepen we op tot het halen van de acht Millenniumdoelen. Een belofte van 189 regeringsleiders om de armoede voor 2015 wereldwijd te halveren.

Op EEN.nl kan iedereen online opstaan tegen armoede. Belofte maakt schuld, alhoewel dat voor een groot aantal regeringen niet schijnt op te gaan. Daarom moeten wij ook dit jaar weer massaal druk uitoefenen. Op EEN.nl vind je honderd en één manieren waarop je kan bijdragen aan minder armoede in de wereld.

Doe vandaag nog online mee  met de campagne ‘Stand Up and Take Action’ op www.EEN.nl.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen