Vijf nieuwe huisartsenbrochures over zeldzame aandoeningen

0
276

NHG foldersDeze maand verschenen in het kader van het project ‘De patient als informatiedrager’ vijf nieuwe huisartsenbrochures over Zeldzame aandoeningen, namelijk:

  • Aplastische Anemie
  • Marfansyndroom
  • Myasthenia Gravis
  • Paroxismale Nachtelijke Hemoglobinurie
  • Tubereuze Sclerose Complex en een  adressenlijst van organisaties betrokken bij o.a. de diagnose en behandeling van Tubereuze Sclerose Complex

Deze brochures zijn tot stand gekomen in samenwerking met de VSOP en de patientenvereniging voor de betreffende aandoening. Eerder verschenen al 5 brochures over zeldzame aandoeningen: een over Rendu Oslo Weber en 4 brochures over zeldzame spierziekten.

Alle brochures en achtergrondinformatie over dit project kunt u vinden op de pagina over Zeldzame aandoeningen.

Bron: NHG

Vorig artikelHet NHG twijfelt niet aan de integriteit van Ted van Essen
Volgend artikelZiekenhuis Amstelland gaat alle dossier digitaliseren
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.