Congres Zorgpaden

zorgpadHoe u uw zorgprocessen stroomlijnt
In elk ziekenhuis draaien gemiddeld tien projecten gericht op de verbetering van de logistieke organisatie. Soms probeert men de afspraaktermijn voor de poli’s te bekorten van enkele weken tot enkele dagen. Of men wil een pre-operatieve inlooppolikliniek realiseren.  Is de spoedeisende zorg te stroomlijnen van SEH naar Operatiekamer en dan naar Intensive Care? Is zo’n nieuw zorgpad in te passen in een gemeenschappelijk patientendossier?

Over al deze recente ontwikkelingen gaat het Congres Zorgpaden. Na vier plenaire inleidingen en een debat vinden twintig workshops plaats, waar nieuwe zorgpaden worden gepresenteerd. Het congres wordt georganiseerd door het Julius Centrum, UMC Utrecht in samenwerking met Kwaliteitsinstituut CBO en vindt plaats op 29 januari op de Universiteit Utrecht.

De brochure en een digitaal inschrijfformulier vindt u op www.integratedcare.eu/integratedcare_ned/downloads/091023brochure-zorgpaden_web-a.pdf

Bron: Julius Centrum Utrecht

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen