Arkin introduceert nieuwe merken: PuntP en Inforsa

Array

Arkin_Pantone-UncoatedArkin introduceert twee nieuwe (service)merken: PuntP en Inforsa. PuntP staat voor curatieve psychiatrie. Inforsa biedt forensische en intensieve zorg. De nieuwe merken zijn gecreeerd om beter in te spelen op de behoefte van de verschillende clientgroepen. Zo kent PuntP geen wachtlijsten en is het vooral bedoeld voor laagdrempelige zorg aan kinderen, jongeren en volwassenen met enkel- en meervoudige psychische en psychiatrische problemen. Inforsa biedt behandeling, begeleiding en reclasseringsprogramma`s voor mensen met complexe, meervoudige problemen op psychiatrisch en forensisch gebied.

PuntPInforsaDe lancering van Inforsa en PuntP heeft gevolgen voor de andere merken die onder het `moedermerk` Arkin vallen. Zo zal de Jellinek – die dit jaar zijn eeuwfeest viert – zich sterker gaan richten op de curatieve verslavingszorg. Mentrum wordt het merk voor langerdurende psychiatrische- en verslavingsproblematiek. Overige Arkin-merken zijn Novarum, Psydon, NPI (Nederlands Psychoanalytisch Instituut), Roads en de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. Totaal kent Arkin negen servicemerken die verschillende clientgroepen bedienen.

MyHealth Online
Vandaag neemt Arkin MyHealth Online officieel in gebruik. Via dit systeem kunnen clienten online afspraken maken en – via een beveiligde omgeving – delen van hun medisch dossier inzien. Met de ingebruikname van MyHealth Online loopt Arkin voorop binnen de GGz.

Over Arkin
Arkin heeft een breed zorgaanbod en is deskundig op het gebied van grootstedelijke psychiatrie en verslavingszorg. De negen servicemerken die onderdeel zijn van Arkin, bestrijken het hele gebied van curatieve en langerdurende psychiatrie en verslavingszorg, forensische en intensieve zorg en acute hulp. De merken werken nauw samen en dat betekent minder overdrachtsmomenten en meer integrale behandelplannen. Arkin staat voor: `gerichte zorg voor het beste resultaat`. Bij Arkin werken ruim 3600 medewerkers en de organisatie werkt vanuit 50 locaties in Amsterdam en een aantal daarbuiten. Eind 2008 waren bij Arkin 25.000 clienten in zorg.
MentrumJellinekPuntP
InforsaNovarumSpoedeisende psychiatrie
RoadsNPIPsydon

Bron: Arkin

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen