Volledig verzekerd bij AnderZorg voor nog geen 1000 euro per jaar

ander zorgDe Basisverzekering is voor iedereen in Nederland gelijk, maar bij internet zorgverzekeraar AnderZorg betaal je de laagste premie: vanaf 58 euro per maand. Bij bijna alle andere zorgverzekeraars stijgen de premies voor de aanvullende en tandverzekering, bij Anderzorg niet. Ten opzichte van 2009 komt de 3% premiestijging op de basisverzekering onder het landelijke gemiddelde uit. De premiestijging voor een gemiddeld gezin komt bij Anderzorg uit op nog geen 70 euro per jaar, waar het gemiddelde in Nederland 140 euro is.

Kwaliteit gewaarborgd

De lage premie gaat niet ten koste van kwaliteit van zorg. Bij AnderZorg wordt de klant niet verplicht naar een beperkt aantal zorgaanbieders te gaan. De klant kiest zijn eigen zorgaanbieder, dit in tegenstelling tot sommige andere internetverzekeraars. Als onderdeel van Menzis maakt Anderzorg gebruik van een landelijk netwerk van zorgaanbieders. Ook heeft Anderzorg geen enkele vorm van acceptatie. Iedereen die voor Anderzorg wil kiezen wordt zonder medische keuring welkom geheten.

Online service
Anderzorg richt zich op mensen die hun zorgverzekering gemakkelijk en goedkoop willen regelen via internet. De klant kiest daarbij bewust voor een andere vorm van service. Zelf online regelen en declareren en niet betalen voor service waar geen gebruik van wordt gemaakt. Anderzorg maakt hierdoor minder kosten en kan zo de premie laag houden.

Kan het nog goedkoper?
Voor de klant die weinig gebruik maakt van zorg, maar toch verzekerd wil zijn voor grote onvoorziene uitgaven is er de mogelijkheid om het eigen risico te verhogen. Met een maximaal vrijwillig eigen risico van 500 euro bovenop het verplichte eigen risico van 165 euro kan de premie zelfs dalen tot 58 euro per maand.

Maandpremies en pakketten:
AnderZorg Basis (Basisverzekering): 83,00 euro (kinderen tot 18 jaar gratis)

AnderZorg Basis met 500 euro extra eigen risico: 58,00 euro (kinderen tot 18 jaar gratis)

AnderZorg Extra (Aanvullende verzekering): 12,00 euro
(kinderen tot 18 jaar gratis)

AnderZorg Tand (tandheelkundige verzekering): 15,50 euro
(t/m 9 jr gratis, 10 tot 22 jr: 7,00 euro)

AnderZorg Jong (jongeren zorgverzekering) 18-30 jaar: 13,00 euro

Meer informatie
Ga voor meer informatie over de premies 2010, onze aanvullende pakketten en een premieberekening naar www.anderzorg.nl.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen