Briefadvies Vaccinatie tegen pandemische influenza A/H1N1 2009: doelgroepen en prioritering (3)

Array

maandag09192009BDe Ge­zond­heids­raad en het RIVM hebben de si­tu­a­tie rond de pan­de­mie van het griep­vi­rus opnieuw be­oor­deeld; dit heeft geleid tot een aantal aan­vul­lin­gen op de eerder gedane ad­vie­zen. Omdat er steeds meer aan­wij­zin­gen zijn dat zwan­ge­ren bij griep in de laatste maanden pro­ble­men kunnen krijgen met de adem­ha­ling, is het advies om alle zwan­ge­ren te vac­ci­ne­ren vanaf de vierde maand. Vanwege de ver­hoog­de kans op com­pli­ca­ties bij jonge kin­de­ren wordt vac­ci­na­tie aan­be­vo­len voor huis­ge­no­ten van babies tot en met vijf maanden en voor alle kin­de­ren van zes maanden tot en met vier jaar. Voor alle doel­groe­pen zijn voor op­ti­ma­le be­scher­ming twee vaccin­do­ses nodig.

Briefadvies Vaccinatie tegen pandemische influenza A/H1N1 2009 doelgroepen en prioritering deelIII.pdf 161.17 KB

Persbericht Briefadvies Vaccinatie tegen pandemische influenza A/H1N1 2009 doelgroepen en prioritering deelIII.pdf 23.77 KB

Bron:GR

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen