Jaco van der Tang treedt toe tot directie ArboNed

Jaco van der TangMet ingang van 1 december 2009 is Jaco van der Tang (39) benoemd tot divisiedirecteur Groot zakelijke markt bij ArboNed. Van der Tang heeft de afgelopen negen jaar gewerkt bij Achmea Vitale, zijn laatste functie daar was operationeel directeur. Daarvoor werkte hij in verschillende (account)managementfuncties bij ABN AMRO.  Van der Tang gaat zich samen met het divisiedirectieteam de komende tijd richten op het verhogen van bevlogenheid van werknemers in de groot zakelijke markt. Dit is voor hem dan ook de reden om over te stappen. Van der Tang: “ArboNed is een daadkrachtige organisatie die bevlogenheid hoog in het vaandel heeft staan en binnen een hele korte periode een positie kan claimen in de markt. Door deze focus neemt namelijk het werkplezier en de individuele productiviteit toe. De dynamische ontwikkeling die ArboNed op dit vlak doormaakt, spreekt me enorm aan.”

Over ArboNed
ArboNed staat dagelijks 70.000 werkgevers en 1,5 miljoen werknemers bij in hun welzijn, gezondheid en veiligheid. Tot de klanten behoren lokale en regionale ondernemers, multinationals, instellingen en overheden. De organisatie werkt vanuit meer dan zestig locaties in Nederland, in mobiele keuringsstations en bij de klant in huis. Met het onderdeel PrikPunt biedt ArboNed een landelijke, geïntegreerde afhandeling van prikaccidenten. KeurCompany, MedRecht en Arts in Bedrijf zijn gespecialiseerde business lines van ArboNed. Samen halen zij door focus op het gebied van aanwezigheid, aanstelling, aansturing en arbeidsomstandigheden, alles uit medewerkers.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen