Jules Deelder opent medische psychiatrische centrum PsyToBe

Jules-Deelder-2

‘Doel van de kliniek is om de ernstig zieke patient(en) weer mens te laten zijn. Als iemand die ziet dat hij er nog steeds toe doet, ondanks een ziekte.’

Op donderdag 19 november opent het medische psychiatrische centrum PsyToBe op Metroplein 50 te Rotterdam-Zuid officieel haar deuren. Chronisch zieke patienten (zoals kanker, Diabetes, MS en Parkinson) krijgen in dit unieke centrum meer inzicht in de mentale gevolgen van hun ziekte of lichamelijke letsel. Het gevolg: minder frustratie en onrust, minder stress en minder kans op depressie en meer zelfvertrouwen. De speciale werkwijze van PsyToBe pakt niet alleen goed uit voor de patient maar ook voor haar directe omgeving (zoals gezin, werk).

Dit unieke medisch psychiatrisch centrum is een aanwinst voor Rotterdam en omgeving. Er bestaan nauwe samenwerkingsverbanden met huisartsen en ziekenhuizen (zoals Erasmus Medisch Centrum Rotterdam) . Voor meer informatie over de kliniek verwijs ik u graag naar www.psytobe.nl. In het centrum werken 9 psychologen en psychiaters samen.

Jules Deelder zal met zijn act “To Be” het centrum officieel openen op donderdag 19 november a.s. om 17.00 uur. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen