Congres Geïntegreerde Eerste Lijn op 6 november was sprankelend

AlmereTien jaar na de eerste conferentie van twintig personen over geïntegreerde eerstelijnszorg werd op 6 november het derde nationale congres Eerste Lijn georganiseerd in Almere. In de tussentijd is er veel veranderd binnen de eerstelijns gezondheidszorg. Het aantal geïnteresseerden is verveelvoudigd (dit jaar ruim 280 deelnemers). Almere is uitgegroeid tot een prachtige stad met veel ruimte, mooie architectuur en natuur. Julius onderzoeker dr. Rob de Leeuw bezocht dit sprankelende congres met veel aandacht voor recente ontwikkelingen in de geïntegreerde eerstelijns gezondheidszorg, nationaal en internationaal.

Klik hier voor een foto- impressie en voor Power Point Presentaties. Hieronder volgen enkele berichten over dit congres.

Auteur: prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen