Nieuw: miniadvertenties vanaf €50 per dag

0
458

advertentie mollieMedicalfacts.nl heeft per maand ongeveer 215.300 pageviews en en trekt 70.556 unieke bezoekers. Medicalfacts.nl heeft sinds september 2009 een plek in de Hyped Weblog Top 30 bereikt. Naast alle weblogs is dit een opvallende plek voor de enige medische titel in de ranking. MedicalFacts.nl biedt adverteerders mooie advertentievormen aan op een PR 6 website die voornamelijk wordt gelezen door professionals in de zorg, de ideale plek om uw boodschap over te brengen aan een uw klanten in de zorg.  Adverteer op de voorpagina van Medicalfacts en op alle vervolgpagina’s.
Selecteer de gewenste opties en doorloop de iDeal betaalprocedure. Uw advertentie zal na goedkeuring worden ingeboekt. Klik hier om te beginnen
advertentie mollie

Vorig artikelGenetica van imuungerelateerde ziekten
Volgend artikelProblemen bij oproepbrieven griepvaccinatie
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.