Vaccineren tegen de Mexicaanse griep: feiten en fabels

Array

H1N1 blauw op witMáxima Medisch Centrum verzorgt informatieavond in Van der Valk Hotel Eindhoven
Over de Mexicaanse griep en het vaccineren daartegen doen veel verhalen de ronde. Veel mensen vragen in het ziekenhuis en bij hun huisarts naar meer informatie. Daarom verzorgt Máxima Medisch Centrum, samen met een huisarts van SHoKo en de Stichting PAMM op dinsdag 24 november 2009 een informatiebijeenkomst over de Mexicaanse griep in Van der Valk Hotel Eindhoven, Aalsterweg 322, 5644 RL, Eindhoven.

Dhr. N. Arents, arts/microbioloog, dhr. C. Versteeg, huisarts en dhr. F. Halbertsma kinderarts/intensivist gaan in op de feiten en fabels over de Mexicaanse griep en het vaccineren. Zij vertellen u meer over: de Mexicaanse griep, de risicogroepen, de risico’s voor kinderen, of het vaccin wel veilig en effectief is en het vaccineren.

De informatiebijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur. Geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom.

Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen.

De toegang is gratis. Aanmelden is verplicht via www.mmc.nl.

Voor meer informatie over deze avond kunt u bellen met het patienteninformatiecentrum van Máxima Medisch Centrum, telefoonnummer (040) 888 94 72.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen