Vaccineren tegen de Mexicaanse griep: feiten en fabels

0
256

H1N1 blauw op witMáxima Medisch Centrum verzorgt informatieavond in Van der Valk Hotel Eindhoven
Over de Mexicaanse griep en het vaccineren daartegen doen veel verhalen de ronde. Veel mensen vragen in het ziekenhuis en bij hun huisarts naar meer informatie. Daarom verzorgt Máxima Medisch Centrum, samen met een huisarts van SHoKo en de Stichting PAMM op dinsdag 24 november 2009 een informatiebijeenkomst over de Mexicaanse griep in Van der Valk Hotel Eindhoven, Aalsterweg 322, 5644 RL, Eindhoven.

Dhr. N. Arents, arts/microbioloog, dhr. C. Versteeg, huisarts en dhr. F. Halbertsma kinderarts/intensivist gaan in op de feiten en fabels over de Mexicaanse griep en het vaccineren. Zij vertellen u meer over: de Mexicaanse griep, de risicogroepen, de risico’s voor kinderen, of het vaccin wel veilig en effectief is en het vaccineren.

De informatiebijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur. Geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom.

Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen.

De toegang is gratis. Aanmelden is verplicht via www.mmc.nl.

Voor meer informatie over deze avond kunt u bellen met het patienteninformatiecentrum van Máxima Medisch Centrum, telefoonnummer (040) 888 94 72.