Neurobioloog Jeroen Geurts in MCA

boekIn het Medisch Centrum Alkmaar vindt vandaag een bijzondere lezing plaats. Middels een interview vertelt Jeroen Geurts, neurobioloog en universitair docent aan de VU, over zijn boek ‘Kopstukken’. In dit boek ontrafelt Geurts de geheimen van ons brein. Het interview wordt verzorgd door theoloog en predikant Nanne Haspels en Bert Kool, medicus en bestuurder.

toegang
De lezing vindt plaats in de Pieter van Foreestzaal (015), aanvang 20.00 uur. Voor huisartsen en iedereen werkzaam in het MCA, is de toegang is gratis. Voor overige belangstellenden geldt een entree van € 5,–.

inhoud
Lees meer over de inhoud van het boek ‘Kopstukken’

organisatie
De bijeenkomst is een initiatief van VUconnected: de community van de Vrije Universiteit, VU medisch centrum, Christelijke Hogeschool Windesheim en Vereniging VU-Windesheim. In overleg met de raad van bestuur van het MCA is besloten deze bijzondere lezing te laten plaatsvinden in het MCA.

aanmelden
Belangstelling? Meld je aan via email: [email protected]

contactpersoon: afdeling marketing & communicatie

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen