‘Gezonde school en schoolverzuim’, op 16 maart in Rotterdam

sitting on a bankRecente ontwikkelingen in het gezondheidsonderwijs en het tegengaan van schoolverzuim op middelbare scholen en ROC’s, dat zijn de onderwerpen van het congres, dat het Julius Centrum organiseert samen met
1. de GGD’en Rotterdam Rijnmond en West-Brabant
2. het NIGZ
3. de middelbare scholen St. Werkplaats Kindergemeenschap te Bilthoven, het Prisma College te Breda en het Hugo de Groot College te Rotterdam
4. de website www.leefstijl.nu en
5. Fontys Sport Hogeschool.

Het congres vindt plaats op dinsdag 16 maart op het Hugode Groot College te Rotterdam. Het congres omvat zestien verschillende workshops over experimenten met tegengaan van schoolverzuim op middelbare scholen en bij ROC’s, over nieuwe lesmethoden voor gezondheidsonderwijs.

Trots kan het Julius Centrum melden dat er ook ervaringen uit Duitsland worden gepresenteerd over het programma ‘Gesunde kinder in Gesunden Kommunen’. Drie plenaire inleiders zijn de Rotterdamse GGD directeur Onno de Zwart, NIGZ directeur Goof Buijs en prof.dr. Guus Schrijvers. De workshops worden in een in breder verband geplaatst van preventie, zorg en onderwijs. Wilt u naar dit congres? Klik dan hier, lees de brochure en schrijf u in.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen