6.000 malarianetten van UPC Nederland voor 3FM Serious Request

Array

3fm_serious_requestKabel- en mediabedrijf verloot exclusief huiskamerconcert van Lisa Lois. Digitale televisieklanten van UPC kunnen via rode knop op afstandsbediening doneren
3FM Serious Request dat dit jaar als thema Stop Malaria, Play The Music heeft, kan rekenen op 6.000 malarianetten namens UPC Nederland. UPC maakt in deze editie van 3FM Serious Request de Huiskamerconcerten mogelijk en verloot het concert van X-Factor winnares Lisa Lois onder haar digitale televisieklanten die tijdens de actie doneren via de rode knop op de UPC-afstandsbediening.

UPC Nederland intensiveert haar relatie met 3FM Serious Request en wordt één van de hoofdsponsors van het evenement waarmee 3FM geld ophaalt voor het Rode Kruis. Deze editie maakt UPC de dagelijkse Huiskamerconcerten van bekende Nederlandse artiesten mogelijk. Om de Huiskamerconcerten bij de mensen thuis te kunnen brengen, sponsort UPC de actie met een bedrag waarmee het Rode Kruis 6.000 malarianetten kan aanschaffen. Dit aantal biedt 24.000 mensen drie jaar lang bescherming tegen malariamuggen.

Verloting Huiskamerconcert Lisa Lois
Net als in 2007 en 2008 biedt UPC haar digitale televisieklanten de mogelijkheid om via de rode knop op de UPC-afstandbediening te doneren. Onder de klanten die dat doen, verloot het bedrijf het Huiskamerconcert van X-Factor winnares Lisa Lois op 22 december. In 2008 gaven klanten met een digitale televisieaansluiting ruimhartig. Zij doneerden toen € 124.352,-. Dat was 139% meer dan in 2007.

Door 3FM Serious Request op deze wijze te ondersteunen, wil UPC een bijdrage aan de samenleving leveren maar ook de interactieve mogelijkheden van digitale televisie onder de aandacht brengen.

Doneren via de rode knop
Digitale televisieklanten van UPC die via de afstandsbediening willen doneren, hoeven alleen maar op de rode knop van de UPC-afstandsbediening te drukken. Vervolgens geven zij in zes simpele stappen aan welk muzieknummer zij willen horen en welk bedrag zij willen doneren. Hoe het doneren exact in zijn werk gaat, leggen 3FM DJ’s Coen Swijnenberg en Giel Beelen in dit filmpje uit: www.youtube.com/watch?v=jvMiDruvu1o.

Uitzending
UPC geeft de actie van 18 tot 24 december 24 uur per dag digitaal door via de jongerenzender van BNN, 101-TV (kanaal 28) en via www.upc.nl. Zowel digitaal als analoog is 3FM Serious Request ook dagelijks te bekijken op Nederland 1 en Nederland 3.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen