Miatros biedt ziekenhuizen een webscan aan

zorg ICTMiatros biedt ziekenhuizen een eenvoudige scan aan die in een oogopslag de stand van hun site weergeeft. Het invullen van de vragenlijst ( www.miatros.nl/scan) kost maar een paar minuten. Daarna is duidelijk welke webfunctionaliteiten scoren, aan verbetering toe zijn en/of ontbreken.

De gezondheidszorg is in beweging en de marktwerking wordt steeds tastbaarder. De patient bepaalt steeds vaker zelf hoe zorg er voor hem/haar uit moet zien. Bij het maken van deze keus wordt het internet intensiever gebruikt. Met de ziekenhuis webscan kan een ziekenhuis controleren of de website aan de eisen en wensen van vandaag voldoet.

Miatros is een bureau voor online communicatie in de zorg. Miatros geeft zorgaanbieders en patientenorganisaties  strategisch advies over online marketing en online communicatie. Samen met zorgaanbieders en zorgvragers realiseert Miatros producten die groot bereik hebben onder zorgverleners en hun clienten.

Miatros werkt voor diverse klanten in de gezondheidszorg; denk hierbij aan patientenorganisaties, behandelcentra en langdurende zorg, maar ook ziekenhuizen. Zo zijn er samenwerkingsverbanden met het Zaans Medisch Centrum en Esperanz (organisatie voor oncologische zorg). Tevens heeft Miatros een strategisch ontwikkelingsmodel voor online communicatie. Dit maakt Miatros een geschikte partner voor de ontwikkeling en uitvoering van uw communicatieplan. Wij lopen voorop op het gebied van online communicatie in de zorg. Wij zijn aldoor op de hoogte van online ontwikkelingen, o.a. door een periodieke inventarisatie van best practices.

Het beheer en de redactie van de ziekenhuis webscan is in handen van Miatros. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Miatros,070-7118980 of [email protected].

Recente artikelen