Lancering EPD voor fysiotherapeuten

Array

fysiotherapieFysiotherapeuten enthousiast over de kwaliteit en de toepasbaarheid
Op het FysioCongres 2009 is het Fysio-EPD, Incura genaamd geïntroduceerd.  Onder die naam heeft de Winbase Groep op basis van het \’n softwarebedrijf Platform een nieuw webbased EPD voor fysiotherapeuten ontwikkeld. Het programma omvat een compleet zorginhoudelijk patientendossier en is workflow-gestuurd, conform de eisen van het KNGF Fysio-EPD en voorbereid op het landelijk EPD.

De bezoekers van het FysioCongres reageerden enthousiast op de eerste presentatie. Incura is in nauwe samenwerking met  fysiotherapeuten uit verschillende disciplines ontwikkeld. Zij zijn enthousiast over de kwaliteit en de toepasbaarheid van dit Fysio-EPD.

Incura Fysio-EPD biedt gebruiksgemak en efficiency.  Het programma is webbased en biedt een makkelijke navigatie. Gegevens hoeven één keer ingevoerd te worden en worden automatisch opgeslagen. Verslagen kunnen volgens de richtlijnen van het KNGF gemaakt worden. De administratieve handelingen zijn op duidelijke wijze in lijn gebracht met het zorgproces. Daardoor houdt de fysiotherapeut meer tijd over voor de zorg aan haar patienten.

Het Incura Fysio-EPD is gebaseerd op het \’n softwarebedrijf Platform en is ontwikkeld door de Winbase Groep in samenwerking met Fysior en Abakus. Het Fysio-EPD is gemakkelijk te integreren in een Ketenzorg Informatie Syteem (KIS). Dat is de volgende stap in de verdere ontwikkeling van het Incura Fysio-EPD die samen met \’n softwarebedrijf gerealiseerd zal worden.

Belangrijke kenmerken van het Incura Fysio-EPD zijn:

  • Webbased
  • Voldoet aan de eisen van het Fysio-EPD en is voorbereid op het landelijke EPD
  • Werken via KNGF-richtlijnen
  • Te gebruiken door alle fysiotherapeuten met alle bestaande softwarepakketten
  • Eenvoudige opslag van alle media in de patientendossiers (PDF, foto’s, etc.)
  • Contact met de patient via het Patient Service Portal
  • Meer dan 300 meetinstrumenten op basis van het Abakus-expertsysteem
  • Eenvoudig kwaliteitsindicatoren genereren

Recente artikelen