Ook ziekenhuis De Tjongerschans met kinderwebsite

Array

children-hospitalZiekenhuis De Tjongerschans in Heerenveen heeft op haar vernieuwde website nu in het bijzonder aandacht voor kinderen.

Er is een aparte kindersite met foto-rondleiding voor kleuters die in het ziekenhuis een operatie moeten ondergaan. Aan de hand van de mascotte Tjonk worden de kinderen vanaf binnenkomst in De Tjongerschans door alle stappen geleid.

Ook kan via de website een e-card verstuurd worden naar patienten in het ziekenhuis. De vernieuwde site kan in de nabije toekomst bovendien worden gebruikt voor e-consulten. Huisartsen en later patienten krijgen daarbij via de website in een beveiligde en afgeschermde omgeving inzage in labuitslagen en onderzoeksresultaten. (ICTzorg)

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen