Q-Credit Services Group introduceert Q-Medics.

handen die typenQ-Credit Services Group is weer helemaal terug in de gezondheidszorg en introduceert Q-Medics, de incassospecialist met een frisse kijk op de zorgmarkt. Q-Medics richt zich met een helder en effectief dienstenpakket op dat deel van de declaraties waar de pijn zit, onder het motto “ Betaal niets voor declaraties die geen behandeling nodig hebben”.
“ Met de invoering van het nieuwe zorgstelsel is de financieringsystematiek drastisch gewijzigd.

Inmiddels zijn alle partijen hierop goed voorbreid. Een zeer groot deel van de declaraties aan patienten kan door de zorgverlener rechtstreeks met de verzekeraar worden verrekend middels een standaard koppeling in de praktijksoftware” aldus Jan Beukers, algemeen directeur van Q-Medics. “ Q-Medics richt zich op de declaraties die niet automatisch verrekend kunnen worden. Dat is goedkoper en efficienter. Omdat het grootste deel van de declaraties rechtstreeks, en binnen drie weken wordt uitbetaald heeft de zorgverlener geen financiering meer nodig voor het restant.”
Q-Medics biedt de volgende oplossingen:

• NotaService, waarbij Q-Medics de niet te verrekenen declaraties bij de patient in rekening brengt en de totale opvolging (inclusief incassotraject) voor haar rekening neemt. Patienten kunnen via www.uwrekening.nl reageren.
• CareCollect: de incassoservice van Q-Medics waarbij de incassokosten voor de patient tot een minimum beperkt blijven en het traject voor de zorgverlener in de meeste gevallen kosteloos is.
In de loop van 2010 zal Q-Medics meer innovatieve oplossingen introduceren.
Over Q-Medics
Q-Medics is onderdeel van Q-Credit Services Group, een groep dienstverleners die is gespecialiseerd in billing, debiteurenbeheer en incasso in uiteenlopende marktsegmenten.
Meer informatie vindt u op www.q-medics.nl

Recente artikelen