Ideaworks

Array

ideaworksfilm 300x170 Ideaworks for Healthcare; een event om zeker te noteren ideaworksfilm 300x170 photoOp 9 februari 2010 organiseert iSOFT Nederland Ideaworks for Healthcare, het innovatieve podium voor innovatieve en radicale denkers  in de gezondheidszorg. Als leverancier en ontwikkelaar van ziekenhuis- en huisartsinformatiesystemen denken wij graag mee met de mensen in de zorgarena, en Ideaworks is ons platform.

Tijdens Ideaworks gaan gerenommeerde sprekers in op innovatie in de zorg en houden we interactieve paneldiscussies over actuele thema’s en mogelijke ontwikkelingen in de Nederlandse zorgarena. Daarnaast demonstreert iSOFT aan de hand van prototypes optionele antwoorden op de innovatievraag. Het gedetailleerde programma sturen wij u tijdig toe.

foto locatieiSOFT ontvangt u tijdens Ideaworks graag in het Okura Hotel in Amsterdam. Hotel Okura is gesitueerd aan het Amstel Kanaal, dichtbij het financiele-, culturele-, en uitgaansdistrict van Amsterdam. Het grootste beurs- en congrescentrum, Amsterdam Rai, ligt op loopafstand.

De ringweg rond de stad is nabij en vanaf Luchthaven Schiphol is het slechts vijftien minuten rijden naar de ruime parkeergelegenheid van het hotel.

Voor meer informatie, klik hier

Om een idee te krijgen wat u ongeveer te wachten staat hebben we een videoimpressie van Ideaworks in Engeland.embedded by Embedded Video

Download Video

Ideaworks 2010, Okura Hotel Amsterdam
iSOFT ontvangt u tijdens Ideaworks graag in het Okura Hotel in Amsterdam. Hotel Okura is gesitueerd aan het Amstel Kanaal, dichtbij het financiele-, culturele-, en uitgaansdistrict van Amsterdam. Het grootste beurs- en congrescentrum, Amsterdam Rai, ligt op loopafstand. De ringweg rond de stad is nabij en vanaf Luchthaven Schiphol is het slechts vijftien minuten rijden naar de ruime parkeergelegenheid van het hotel.

Ideaworks is een terugkerend initiatief van de iSOFT Group. Het eerste Ideaworks vond plaats afgelopen oktober in Londen.  Voor een impressie van Ideaworks ‘09 verwijzen wij u naar www.ideaworksforhealtcare.com Hier vindt u een compilatie van het succesvolle internationale seminar.

Hoe zou een echt intelligente levering van zorg eruit zien?

Bij deze inaugurele bijeenkomst van ’s Neerlands meest invloedrijke leiders op het gebied van hervormingen in de gezondheidszorg, kunnen deelnemers debatteren en elkaar inspireren met vernieuwende ideeen om de gezondheidszorg te verbeteren. Ontmoet de beste denkers en creatieve geesten in de huidige gezondheidszorg en technologie. Maak kennis met andere leiders uit de industrie, raak betrokken bij de laatste ideeen en ervaar de nieuwste technologieen.

Tussen de programmaonderdelen kunt u onder andere de Patientregistratiezuil van Ricoh bekijken en testen door een eigen patientenpas aan te maken. Eveneens kunt u de nieuwste iSOFT Lorenzo iPhone App uitproberen, waarmee verpleegkundigen basale gegevens als temperatuur en bloeddruk direct met de iPhone in het Lorenzo EPD kunnen invoeren.

Neem deel aan deze “community of talent exploring innovation in healthcare” op dinsdag 9 februari, in de prettige sfeer van het Okura Hotel in Amsterdam. Bent u een relatie van iSOFT? Dan ontvangt u op korte termijn een uitnodiging met daarin uw persoonlijke registratiecode. Bent u medisch specialist, manager in de zorg of op andere wijze gelieerd aan de Nederlandse gezondheidszorg? Vraag uw persoonlijke registratiecode dan aan via [email protected]

Malcolm Gladwell keynote spreker op Ideaworks for Healthcare

October 31, 2009 – 13:28 | One Comment

Malcolm Gladwell keynote spreker op Ideaworks for Healthcare Keynote spreker Malcolm Gladwell (auteur van de Uitschieters, Blink en The Tipping Point) was te gast bij Ideaworks for Healthcare van iSOFT. Malcolm Gladwell is vaste medewerker bij The New Yorker. In 2002 verscheen van …

iSOFT brengt vooraanstaande denkers bijeen op ‘Ideaworks For Healthcare’

October 31, 2009 – 06:47 | 2 Comments

iSOFT brengt vooraanstaande denkers bijeen op ‘Ideaworks For Healthcare’iSOFT Group Limited, een van de grootste technologische bedrijven voor de zorg, hebben afgelopen week vooraanstaande denkers van alle continenten bij elkaar ontvangen om het debat aan te gaan, te zoeken naar uitdagingen en ideeen. …

Black iSOFT logo Ideaworks for Healthcare; een event om zeker te noteren Black iSOFT logo photo

http://www.isoft.nl MedicalFacts is Mediapartner voor iSOFT en Ideaworks for Healthcare
[email protected]


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen