Inhaalronde GGD-prik Mexicaanse Griep / Nieuwe Influenza A

0
301

Wie een prik tegen Nieuwe Influenza A gemist heeft bij de GGD, kan deze inhalen in de week van 11 januari.De inhaalronde is bedoeld voor mensen die in november een uitnodiging van de GGD hebben ontvangen voor vaccinatie tegen Nieuwe Influenza A (Mexicaanse griep) én een prik gemist hebben in november, óf een prik gemist hebben in december. U krijgt geen aparte uitnodigingsbrief voor de inhaalronde. Kijk zelf voor locatie en tijd op de website van uw GGD

Vergeet niet uw registratiekaart mee te nemen. Die heeft u in november per post ontvangen bij uw uitnodigingsbrief van de GGD.

Bron: Grieppandemie

Vorig artikelPakketmaatregel AWBZ begeleiding
Volgend artikelGepensioneerde artsen inzetten bij opleidingen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.