Termijn LEVV Innovatieprijs verlengd tot 15 februari !

0
129

De termijn om in te zenden voor de LEVV Innovatieprijs is met 2 weken verlengd tot 15 februari. Dus ken jij een collega die een vernieuwend idee met succes heeft ingevoerd? Of ben je zelf misschien zo iemand? Meld dit idee dan aan en ding mee naar de LEVV Innovatieprijs. Deze prijs is opgedragen aan oud-LEVV-directeur Jan Bastiaanse en wil de aandacht vestigen op het grote belang van verpleegkundige en verzorgende innovaties voor de kwaliteit van zorg. De prijs vertegenwoordigt een geldbedrag van 10.000 euro en wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Verpleegkundigen.

De drie beste inzenders zullen tijdens de feestelijke uitreiking op 12 mei 2010 hun projecten presenteren. Een deskundige jury kiest vervolgens uit hen de winnaar.
Zeven andere aansprekende projecten zullen die dag gepresenteerd worden via een posterpresentatie.

meer informatie en aanmelden