Achttien ziekenhuizen vergelijken spoedpatiënten

Array

Op donderdag 21 januari, van 15.00 -17.00 uur organiseert het Julius Centrum een informatiemiddag voor ziekenhuizen, die hun eigen belang en het algemene belang van goede organisatievormen van spoedzorg willen dienen. De informatie bijeenkomst is bedoeld voor beleidsmedewerkers van ziekenhuizen die aan een studie over patientervaringen willen meedoen. Zij dragen bij in de kosten van de studie met een bedrag van 6000 Euro. Eerder werd hierover in een uitvoerig artikel  bericht.

Achttien ziekenhuizen hebben zich aangemeld. Klik hier als u hierover meer wilt  lezen.  Prof. Diana Delnoy is directeur van het Centrum Klantervaringen Zorg en opent de bijeenkomst. Juliusonderzoeker drs. Nanne Bos en prof.dr. Guus Schrijvers geven toelichting op de studie. Wilt u meer weten over de informatiebijeenkomst? Stuur dan een mail naar bijeenkomstorganisator Annet Esser op [email protected] Kunt u niet op 21 januari, maar wilt u wel meedoen? Neem contact op met Nanne Bos op [email protected]

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen