MedicalFacts feliciteert Medisch Contact/Artsennet met LOF Prijs voor Vakinformatie 2010

Array

Medisch Contact/Artsennet van Reed Business heeft de LOF Prijs voor Vakinformatie 2010 gewonnen.
Dat werd dinsdagmiddag bekend gemaakt in de Hermitage in Amsterdam. Medisch Contact van Reed Business was voor de derde keer genomineerd voor de prijs, die jaarlijks wordt toegekend aan een uitgave op het terrein van vak- en wetenschappelijke informatie. De kwaliteitsprijs voor vakinformatie werd dinsdag 26 januari uitgereikt in de Hermitage in Amsterdam. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan de beste uitgave voor vak- en wetenschappelijke informatie.

Jury
Een onafhankelijke vakjury heeft Artsennet en Medisch Contact als winnaar uitgeroepen. Deze gezamenlijke inzending werd met andere genomineerden beoordeeld aan de hand van vijf criteria: inhoud, productmix, creativiteit, vormgeving en/of navigatie en ondernemerschap. Bekijk het juryrapport.

Film
Alle genomineerden brachten met een filmpje hun inzending extra onder de aandacht:

Prijs
Naast de eer is aan de prijs een geldbedrag van 10.000 euro verbonden. De LOF Prijs voor Vakinformatie is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap van het Nederlandse Uitgeversbond.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen