Autismeweek 2 t/m 10 april

De NVA en het AutismeFonds organiseren van 2 t/m 10 april 2010 een Autismeweek. Het doel van de Autismeweek is meer bekendheid te geven aan autisme onder het grote publiek. In het kader van deze week zullen in het hele land zoveel mogelijk activiteiten en bijeenkomsten worden georganiseerd. Ook vragen wij in die periode extra aandacht voor autisme in pers en media.

Autismevriendelijkheidsprijs
Kent u iemand die de Autismevriendelijkheidsprijs verdient? Iemand die zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor autisme, of een organisatie die iets moois heeft gedaan voor mensen met autisme? Meld deze persoon of organisatie dan aan via [email protected] en vermeld hierbij waarom u vindt dat juist déze persoon of organisatie deze prijs verdient.

De Autismevriendelijkheidsprijs wordt feestelijk uitgereikt op de slotdag van de Autismeweek: op zaterdag 10 april 2010, tijdens de Themadag “Autisme, een kennismaking” in het Beatrixtheater in Utrecht. Meer informatie over deze themadag vindt u in onderstaande flyer (PDF-formaat).flyer-autismeweek.pdf (824 kB)

De Autismeweek is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Autisme  en het Autismefonds  .

Heeft u vragen over de Autismeweek? Neem dan contact op via [email protected].

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen