Innoverend voedingssupplement wordt tienmaal beter opgenomen

Array

Innoverend voedingssupplement garandeert tienmaal betere opname dan ‘normale’ vitaminepil
De productlijn FitLine onderscheidt zich door een uniek – gepatenteerd – celenergieconcept (Nutrient Transport Concept). Dit celenergieconcept maakt het mogelijk het lichaam te voorzien van precies de juiste vitale stoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid, energie en geestelijk welzijn. Bijzonder belangrijk is hierbij de zogenoemde biobeschikbaarheid van alle FitLine producten, die een tot 10 maal betere opname van de werkzame stoffen door de lichaamscellen garanderen dan welke pil dan ook.

Uit onderzoek is gebleken dat onze biljoenen lichaamscellen dringend een voedingssupplement nodig hebben om optimaal te functioneren. Fruit en groente worden na de oogst vaak over grote afstanden getransporteerd en langdurig opgeslagen. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat dergelijke voedingsmiddelen allang niet meer het minerale- en vitaminegehalte bieden die zij 15 jaar geleden nog hadden. Daarbij komt, dat ons voedsel zo langzamerhand vergeven is van allerlei smaak- en kleurstoffen, E-stoffen, zodat we onbedoeld en vooral onwetend ons lichaam behoorlijk belasten. Tel daarbij op, dat óók onze tegenwoordige leefomstandigheden en levensstijl, zoals roken, stress, ongezonde voeding, te veel dieten, milieuverontreiniging etc. hun sporen nagelaten hebben. Dan is het al met al niet zo vreemd, dat we op een bepaald moment kampen met verminderde energie en dat zich allerlei (vage) klachten ontwikkelen. Bij veel mensen is een opgebouwd tekort aan meerdere essentiele voedingsstoffen een directe oorzaak van vermoeidheid en andere klachten.

Men denkt niet permanent aan alle ontelbare mineralen, vitamines en enzymen waar cellen dringend op aangewezen zijn. Maar de uitgebreide celverzorging kan nu wel voorzien worden van alle benodigde brandstoffen met behulp van voedingssupplementen. Veel producten of vitaminepillen, met name die in capsulevorm, worden jammer genoeg uiteindelijk maar voor een klein percentage opgenomen. Daarom is FitLine uniek in de gepatenteerde formule waarbij uit studies blijkt dat dankzij de poedervorm en het NTC concept tot 10 x betere opname gegarandeerd kan worden. Ook is wetenschappelijk aangetoond dat gebruik van dìt product resulteert in een groter weerstandvermogen en beter werkend immuunsysteem, hart en bloedvaten worden versterkt en ook de huid, het haar en nagels worden gezonder. Daarbij komt een direct merkbare verhoging van beschikbare energie, betere prestaties en hogere concentratie.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen